Dramatikerforbundet er kunstnerorganisasjonen for norske dramatikere og manusforfattere.

Send kopi av avtalene

Dramatikerforbundet assisterer medlemmer med avtale­inngåelse og er i fortløpende forhandlinger om kollektive rettigheter. Det er derfor viktig at medlemmer sender inn kopi av alle avtaler til forbundsadvokaten på post.advokat@dramatiker.no

Henvendelser behandles konfidensielt

 • 12.11.21

  Østfold Internasjonale Teater

  Urpremiere på Vi er krigere av Monica Isakstuen. Isakstuen er tilstede, sammen med regissør Trine Wiggen, som skal ha regi på den norske premieren

 • 21.10.21

  Arendal kulturhus

  Snehvit av Espen Aukan, fritt etter brødrene Grimms eventyr Snehvit og de syv dverger. Oppføres av Arendal Dramatiske Selskab i Arendal Kulturhus. Spilles 21. – 23. oktober.

 • 27.08.21

  Kinoer i hele landet

  Vikingulven skrevet av Stig Svendsen & Espen Aukan. Regissert av Stig Svendsen. Produsert av Ellen Alveberg og John M. Jacobsen, Filmkameratene. Kinopremiere over hele landet 27. august.

 • 23.08.21

  La Mousson d’êté 2021, Pont-à-Mousson

  Vi er krigere/Nous sommes des guerriers av Monica Isakstuen er som ett av femten stykker valgt ut til den franske festivalen for internasjonal samtidsdramatikk, La Mousson d’êté 2021. Stykket skal åpne festivalen, og vil også sendes direkte som lyd-teater, på nasjonal fransk radio. Teksten er oversatt av Marianne Segol Samoy med støtte fra den norske ambassaden i Frankrike og Maison Antoine Vitez.

FORBUNDSSPALTEN — JUNI

Dramatikerstafetten

Tidligere intervjuer